Asmindrup Udeskole Forside  UDESKOLE Formål med projektet Samarbejde med skoler Samarbejde med øvrige Om pladsen Ideer til udeundervisning i Annebjerg Skov Undervisningsmateriale BOOKING  af undervisningsplads og materiale Finansiel støtte og hjælp til projektet Hvorfor praktisere udeundervisning - "de 10 bud" Tilbage til FRISKOLEN
Følgende er undervisningsmateriale, som interesserede skoler kan låne af Nr. Asmindrup Friskole. Materialet er inddelt i emnekasser.
Undervisningsmateriale
Emnekasse Undervisningsmateriale 1A Små dyr i skoven - insekter og smådyr 1B Små dyr i skoven - insekter og smådyr 2 Små dyr i skoven - padder 3 Små dyr i sø og å 4 Jordbundsundersøgelser 5A Diverse, kikkerter, knive, målebånd m.m. 5B Diverse, forstørrelsesglas og clipboard 6 Vejr 7 Navigation Fiskenet - 20 stk. i stål Cykelanhængere x 2 På pladsen Undervisningsmateriale på pladsen (kommer senere) I kan læse mere om kassens indhold ved at trykke på linket (de grønne). Materialet skal afhentes på Nr. Asmindrup Friskole. Ved udlån er det låners ansvar at sørge for, at materialet afleveres tilbage i samme stand. Er der materiale, som er bortkommet eller i stykker, forventes det at materialet erstattes.
Undervisningsmateriale